Categories
radionice

50 nijansi autanja

nedjelja, 18.10.2020., 10h-17h

Šesnaestica, Ozaljska 16, Zagreb

u suradnji s Ponosnim Zagrebom

50 nijansi autanja jednodnevna je radionica namijenjena svim LGBTIQ+ osobama koje žele istražiti vlastiti odnos prema procesu autanja. Bez obzira na to jesi li odavno aut, da li si tek započeo_la vlatiti proces autanja ili te autanje možda tek čeka, u ovom ćeš kontekstu imati prilike posvetiti se tom procesu uz pomoć psihodrame.

Ova radionica namijenjena je LGBTIQ+ osobama koje su spremne podijeliti dio vlastitog iskustva, a da pritom znaju sebi i drugima postaviti zdrave granice.

Tijekom nekoliko sati druženja s drugim LGBTIQ+ osobama dobit ćeš priliku u sigurnom prostoru istražiti što za tebe osobno znači coming out.

Prijave traju do petka 16.10., a mjesta se popunjavaju redoslijedom prijave!

Za sva dodatna pitanja provjeri FAQ sekciju ili piši direktno na hello@onestvari.net!


Raspored radionice*

Subota prijepodne

Jutro ćemo posvetiti međusobnom upoznavanju, opuštanju i dijeljenju motivacija i želja za radionicu kako bismo ostatak vremena mogle_i optimalno iskoristiti. Zajedno ćemo kreirati vlastiti spektar seksualnih i rodnih identiteta na kojemu će svatko imati prilike odrediti vlastitu poziciju, ali i isprobati neke druge – neke koje je možda nekada imao_la ili neke koje bi tek htjela_o “osvojiti”.

Subota poslijepodne

Popodne ćemo, uz tehniku praznih stolica, posvetiti vlastitim procesima autanja i dobiti priliku istražiti neke njihove aspekte koje možda dosada nismo imali prilike.

*Ovo je okvirni raspored radionice, a konačan oblik pojedine radionice uvijek ovisi o grupi koja se okupi te osobnim željama i potrebama polaznica_ka.


Radionice se održavaju društveno-kulturnom centru Šesnaestica na adresi Ozaljska 16 u Zagrebu.

Radionice traju jedan dan, od 10 do 17 sati, s pauzom za ručak.

Radionice su namijenjene za ukupno 6 polaznica_ka.

Ova radionica namijenjena je LGBTIQ+ osobama koje su spremne podijeliti dio vlastitog iskustva, a da pritom znaju sebi i drugima postaviti zdrave granice.

Za sudjelovanje na ovoj radionici predložena donacija iznosi 30kn. Ako si u situaciji u kojoj si ne možeš priuštiti donaciju, javi se u inbox Ponosnog Zagreba.