Categories
radionice

Stres i seks

USKORO!

Šesnaestica, Ozaljska 16, Zagreb

Suvremen način života podrazumijeva ubrzan tempo života, puno obveza, puno vremena za druge osobe i stvari, a malo vremena za sebe i svoje stvari. Tako akumulirani stres često stvara zbrku u glavi i tijelu zbog koje se u trenucima u kojima nam je potrebno opuštanje zapravo teško opuštamo i još teže prepuštamo.

Tijekom ove radionice zato ćemo se, uz pomoć psihodramskih metoda, posvetiti boljem upoznavanju odnosa između stresa i seksualnosti u našem svakodnevnom životu i partnerskim odnosima.

U tri sata zajedničkog druženja dobit ćete priliku da, u sigurnom prostoru, istražite kako stres utječe na vaš odnos prema tijelu, seksualnosti i seksu te na koje načine njegov utjecaj možete promijeniti.

Za sva dodatna pitanja provjeri FAQ sekciju ili piši direktno na jasna@onestvari.net!


Radionica se održava u društveno-kulturnom centru Šesnaestica na adresi Ozaljska 16 u Zagrebu.

Radionica je namijenjena za maksimalno 6 polaznica, a traje ukupno 3 sata.

Ovaj radionica namijenjena je cis* ženama starijim od 22 godine koje su spremne podijeliti dio svoje intime, ali istovremeno znaju i sebi i drugima postaviti zdrave granice.

*Cis žene su žene koje imaju ženska spolna obilježja i rodno se identificiraju kao žene.

Cijena radionica je 30 eura (226.03 kuna) za zaposlene, a 25 eura (188.36 kuna) za nezaposlene, studentice i umirovljenice. Mjesto na radionici osigurano je nakon na račun naveden u formularu prijave.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK