Iskustva

Radionica mi je bila jedno od značajnijih iskustava u životu. Moći izraziti svoje osjećaje, strahove i sumnje kroz psihodramu bilo je vrlo oslobađajuće. Slušajući tuđa iskustva i povezujući se s njima, a prvenstveno sa samom sobom, imala sam priliku upoznati i prigrliti dijelove sebe koje dotad nisam osvijestila. Jasna je odlična voditeljica i zaista mi je otpočetka do kraja bilo užitak sudjelovati!

Lucija, 21
Radionica 50 nijansi autanja

Iako sam došla do nekih prilično ozbiljnih uvida, sjećam se da smo se cijelo vrijeme igrale, plesale, smijale se pa mi je pomalo i fascinantno da tako zabavne, šarene i lagane stvari mogu izroditi tako velike promjene. Za mene jedno jako zabavno, a u isto vrijeme vrlo moćno iskustvo koje mi je dalo krila za daljnje istraživanje i rast.

Gordana, 36
Radionica Pussy Talk 2019.

Biti prisutna na ovim radionicama za mene je osobno bilo iskustvo osvještavanja esencijalne važnosti – ljepote, nježnosti, moćnosti i na kraju ljubavi koja se isprepliće stalnom borbom prihvaćanja same sebe, kao i prepoznavanje svojih ograničenja prepuštanja užitcima, a sve povezano uz tako dragocjen nam izvor među nogama.

Iva, 42
Radionica Pussy Talk 2019.

One stvari je ponajprije siguran prostor za razmjenu doživljaja i iskustva. Siguran prostor za promišljanje vlastite pozicije, vlastitih stavova i uvjerenja. Za revidiranje usvojenih uvjerenja te početak mijenjanja istih. Otvaranje. Prebojavanje. Kroz razgovor. Igru. Smijeh. Pokoju suzu. Zagrljaj. Toplinu. Informaciju. Ohrabrenje.

Nina, 40
Radionica Pussy Talk 2019.

Sjela sam. Uhodale smo se u psihodramsku praksu, zagrijale sebe i jedna za drugu. Pitanje tu i tamo, hihot da se osjetimo poznato, želja za kvalitetom intimne svakodnevice. Pojam, odnos, promjena, izvlaštenje. Pozicije – sjedenja povezane s pitanjima. Promjene – pozicija u potrazi za odgovorima. Ustala sam; moje iskustvo je samo moje, biram kada, ali rado dijelim. Vi; morate probati.

Zrinka, 39
Radionica Biti bi(sex)