Categories
radionice

G-r-a-n-i-c-e

uskoro!

Šesnaestica, Ozaljska 16, Zagreb

Pitanje granica neizostavno je vezano za pitanje tjelesnog integriteta, a pitanje tjelesnog integriteta neizostavno je vezano za temu seksualnosti. Odnos prema našem osobnom prostoru, onom fizičkom i onom psihičkom, reflektira se na osjećaj osobnog samopozudanja i razinu (ne)opuštenosti u vlastitom tijelu, a odnos prema našim tijelima ključan je faktor odnosa prema našoj seksualnosti.

Na ovoj ćemo se radionici zato, uz pomoć psihodramskih metoda, u sigurnom prostoru, posvetiti zajedničkom istraživanju odnosa prema vlastitim granicama, načinima na koje ih uspostavljamo i načinima na koje ih mi same ili druge osobe prelaze. Osim toga, zajedno ćemo tragati i za načinima da granice ojačamo odnosno oslabimo tamo gdje je jedno ili drugo potrebno.

Radit ćemo u maloj grupi, s naglaskom na međusobno povjerenje i dobronamjernost, a fokus će nam biti na tjelesnom aspektu.

“One stvari” je sex-positive i LGBTQ friendly prostor. Radionica se održava u prostoru koji nije prilagođen za pristup osobama s invaliditetom.

Za sva dodatna pitanja provjeri FAQ sekciju ili piši direktno na jasna@onestvari.net!


Radionicu vodi Jasna Žmak, apsolventica psihodramske psihoterapije pod supervizijom. Autorica je knjige “One stvari – eseji o ženskoj seksualnosti” i voditeljica projekta seksualne edukacije “One stvari”.

Radionica se održava u društveno-kulturnom centru Šesnaestica na adresi Ozaljska 16 u Zagrebu.

Ovaj radionica namijenjena je ženama starijim od 24 godine koje su spremne podijeliti dio svoje intime, ali istovremeno znaju i sebi i drugima postaviti zdrave granice. Radionica je namijenjena za maksimalno 6 polaznica.

Cijena radionica je 30 eura (226.04 kuna) za zaposlene, a 25 eura (188.36 kuna) za nezaposlene, studentice i umirovljenice. Mjesto na radionici osigurano je nakon uplate na račun naveden u formularu prijave.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK