Radionice

Kroz korištenje psihodramskih metoda radionice omogućavaju upoznavanje sa socijalnim i intimnim silnicama koje oblikuju načine na koje bivamo u vlastitom tijelu. Od sudionica_ka se očekuje spremnost na rad u grupi, otvorenost za rad i poštivanje vlastitih i tuđih granica. Ideja je da zajedno stvorimo siguran prostor u kojemu ćemo moći razmijeniti iskustva i osjećaje, ali u kojemu ćemo istovremeno poštovati međusobne granice i (ne)spremnost za govorenje o stvarima o kojima (ne) želimo govoriti.

Biti prisutna na ovim radionicama za mene je osobno bilo iskustvo osvještavanja esencijalne važnosti – ljepote, nježnosti, moćnosti i na kraju ljubavi koja se isprepliće stalnom borbom prihvaćanja same sebe, kao i prepoznavanje svojih ograničenja prepuštanja užitcima, a sve povezano uz tako dragocjen nam izvor među nogama.

Iva, One stvari 2019

One stvari je ponajprije siguran prostor za razmjenu doživljaja i iskustva. Siguran prostor za promišljanje vlastite pozicije, vlastitih stavova i uvjerenja. Za revidiranje usvojenih uvjerenja te početak mijenjanja istih. Otvaranje. Prebojavanje. Kroz razgovor. Igru. Smijeh. Pokoju suzu. Zagrljaj. Toplinu. Informaciju. Ohrabrenje.

Nina, One stvari 2019

Veselila sam se svakom tjednu i prilici da u sigurnom prostoru učim o sebi, da rastem i dijelim ono što do tad nisam ni znala da u meni postoji. Iako potpuno različite, povezale smo se u želji da nas se čuje i da rušimo vlastite granice. Osjećaj slobode i pripadnosti kroz sva ova druženja duboko se urezao i jedva čekam nove radionice da ga ponovo oživim.

Anđela, One stvari 2020.