Categories
radionice

Moj tajni vrt

uskoro!

Šesnaestica, Ozaljska 16, Zagreb

Seksualne fantazije tema su o kojoj se vrlo rijetko govori u javnom prostoru, pogotovo na nestigmatizirajuć i inkluzivan način. S druge strane, većina se ljudi više ili manje redovito upušta u raznovrsne seksualne maštarije koje im obogaćuju, aktiviraju i začinjavaju seksualni život na različite kreativne načine. No, te su fantazije također često praćene osjećajima nerazumijevanja, zbunjenosti, srama i krivnje. Upravo će istraživanje osjećaja koji prate naše fantazije biti u fokusu ove radionice.

“Moj tajni vrt” trosatna je psihodramska radionica namijenjena svim ženama koje u sigurnom prostoru žele istražiti značenje i status koje njihove maštarije imaju u njihovim životima. Radionica svoj naslov posuđuje od kultne knjige Nancy Friday u kojoj je autorica, u suradnji sa mnogobrojnim ženama, okupila više stotina seksualnih fantazija demonstrirajući njihovu raznovrsnost i šarolikost, radeći tako na njihovoj destigmatizaciji.

Radit ćemo u maloj grupi, s naglaskom na međusobno povjerenje i dobronamjernost. Radionica je iskustvenog tipa što znači da podrazumijeva određen stupanj otvaranja i spremnosti za dijeljenje osobnih iskustava i emocija s ostalim polaznicama.

“One stvari” je sex-positive i LGBTQ friendly prostor. Radionica se održava u prostoru koji nije prilagođen za pristup osobama s invaliditetom.

Ako želiš da ti obavijesti o novim radionicama i predavanjima stižu direktno na mejl, ovdje dodaj svoju adresu na mailing listu! Za sva dodatna pitanja provjeri FAQ sekciju ili piši direktno na jasna@onestvari.net!


Radionicu vodi Jasna Žmak, apsolventica psihodramske psihoterapije pod supervizijom. Autorica je knjige “One stvari – eseji o ženskoj seksualnosti” i voditeljica projekta seksualne edukacije “One stvari”.

Radionica se održava u društveno-kulturnom centru Šesnaestica na adresi Ozaljska 16 u Zagrebu.

Ovaj radionica namijenjena je majkama starijim od 24 godine koje su spremne podijeliti dio svoje intime, ali istovremeno znaju i sebi i drugima postaviti zdrave granice. Radionica je namijenjena za maksimalno 6 polaznica.

Cijena radionica je 30 eura (226.04 kuna) za zaposlene, a 25 eura (188.36 kuna) za nezaposlene, studentice i umirovljenice. Mjesto na radionici osigurano je nakon uplate na račun naveden u formularu prijave.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK