Categories
radionice

Monogamija vs. poliamorija

uskoro

Šesnaestica, Ozaljska 16, Zagreb

Iako se u domaćem javnom prostoru, s obzirom na njegovu konzervativnost, često može činiti da je monogamija jedina opcija za oblikovanje intimnih odnosa, i povijest i suvremeno iskustvo nekih drugih prostora pokazuju nam da ona definitivno nije jedina istina. Različiti oblici ljubavnih, emotivnih i seksualnih odnosa oduvijek su postojali i vjerojatno će uvijek i postojati, ali silnice konzervativnosti često otežavaju njihovo prakticiranje.

Ova radionica stoga nudi siguran prostor da, kroz korištenje psihodramskih metode, istražiš vlastiti odnos prema monogamiji i/ili poliamoriji i provjeriš gdje stojiš na liniji između ta dva pola. Radionica je podjednako namijenjena ženama i queer osobama koje su poly-curious kao i onima koje se već nalaze u poly-odnosima, ali žele istražiti neke njihove elemente. Na radionici se moguće prijaviti isključivo samostalno, bez partnera_ica.

U tri sata zajedničkog druženja dobit ćeš priliku bolje upoznate vlastiti odnos prema monogamiji i poliamoriji, rasčistiti neke dvojbe ili nesigurnosti koje možda imaš, otkriti pozadinu nekih uvjerenja ili pak proslaviti vlastiti mono- ili poly- identitet.

monogamija-vs-poliamorija

“One stvari” je sex-positive i LGBTQ friendly prostor. Radionica se održava u prostoru koji nije prilagođen za pristup osobama s invaliditetom.

Za sva dodatna pitanja provjeri FAQ sekciju ili piši direktno na jasna@onestvari.net!

Radionica je prethodno održana:

ponedjeljak 28.11.2022. Šesnaestica, Zagreb

utorak 6.6.2023. 18h – 21h


Radionica se održava u društveno-kulturnom centru Šesnaestica na adresi Ozaljska 16 u Zagrebu.

Radionica je namijenjena za maksimalno 6 polaznica_ka, a traje ukupno 3 sata. Na radionicu se ne mogu prijaviti dvije osobe koje su u bilo kakvoj vrsti partnerskog odnosa – može se prijaviti samo jedna od uključenih osoba.

Ovaj radionica namijenjena je za poly(curious) žene i queer osobe starije od 22 godine koje su spremne podijeliti dio svoje intime, ali istovremeno znaju i sebi i drugima postaviti zdrave granice.

Cijena radionica je 30 eura (226.03 kuna) za zaposlene, a 25 eura (188.36 kuna) za nezaposlene, student(ic)e i umirovljenice_ke. Mjesto na radionici osigurano je nakon uplate na račun naveden u prijavnici.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK