Categories
radionice

Stres, tijelo, užitak

petak 10.5.2025. 16:15h – 18:15h

Znanstvena knjižnica, Dani seksualnosti u Zadru

Suvremen način života podrazumijeva ubrzan tempo života, puno obveza, puno vremena za druge osobe i stvari, a malo vremena za sebe i svoje stvari. Tako akumulirani stres često stvara zbrku u glavi i tijelu zbog koje se u trenucima u kojima nam je potrebno opuštanje zapravo teško opuštamo i još teže prepuštamo.

Tijekom ove radionice zato ćemo se, uz pomoć psihodramskih metoda, posvetiti boljem upoznavanju odnosa između stresa i užitka u našem svakodnevnom životu i partnerskim odnosima. Radit ćemo u maloj grupi, s naglaskom na dobronamjernost i povjerljivost.

U tri sata zajedničkog druženja dobit ćeš priliku da, u sigurnom prostoru, istražiš kako stres utječe na tvoj odnos prema tijelu i seksualnosti te na koje načine njegov utjecaj možeš promijeniti.

“One stvari” je sex-positive i LGBTQ friendly prostor. Radionica se održava u prostoru koji nije prilagođen za pristup osobama s invaliditetom.

Za sva dodatna pitanja provjeri FAQ sekciju ili piši direktno na jasna@onestvari.net!

Radionica je prethodno održana:

  • 21.2.2023. Šesnaestica, Zagreb

Radionicu vodi Jasna Žmak, psihodramska psihoterapeutkinja pod supervizijom, edukantica seksualne terapije. Autorica je knjige “One stvari – eseji o ženskoj seksualnosti” i voditeljica projekta seksualne edukacije “One stvari”.

Radionica je namijenjena za maksimalno 15 polaznica, a traje ukupno 2 sata.

Ovaj radionica namijenjena je osobama koje su spremne podijeliti dio svoje intime, ali istovremeno znaju i sebi i drugima postaviti zdrave granice.

Radionica je besplatna.