One stvari za doma

One stvari za doma je dvosatno predavanje o ženskoj seksualnosti namijenjeno za intimnu, kućnu atmosferu – za male grupe prijateljica, poznanica ili frendica koje u sigurnom prostoru žele saznati više o nekim od ključnih aspekata ženske seksualnosti – vezano ili nevezano za neku specifičnu prigodu (npr. djevojačka večer, rođendan ili prekid veze)!

Osnovno predavanje kreće od kratkog povijesnog pogleda na tretman ženskih tijela u javnom polju i stiže do važnosti klitorisa i njegove uloge u ženskom orgazmu i užitku, ali ukoliko želite da se predavanje fokusira na neku od drugih tema koje su važne za žensku seksualnost (npr. masturbacija, menstruacija, nevinost, seksualni i rodni identiteti, feminizam) – svakako nam to naglasite.

Glavni cilj predavanja je raskrinkavanje mitova vezanih za ženska tijela (npr. onog o sukobu između klitoralnog i vaginalnog orgazma!) te osnaživanje sudionica kroz stjecanje konkretnih znanja.

Predavanja održava Jasna Jasna Žmak – dramaturginja i edukantkinja u polju psihodramske terapije te autorica knjige “One stvari – eseji o ženskoj seksualnosti“.

Predavaja su namijenjena primarno ženama koje u sigurnom prostoru žele saznati više o vlastitoj seksualnost, ali dobrodošli su i zainteresirani muškarci.

Kako bi se zadržala intimna atmosfera, preporuča se da na predavanju bude između deset i petnaest osoba. S obzirom da ćemo tijekom predavanja gledati neke video materijale, važno je da osigurate kompjuter s dovoljno velikim ekranom.

Nakon predavanja, naravno, otvaramo prostor za pitanja i diskusiju!

Cijena predavanja je 100 kuna po osobi.

Za sva dodatna pitanja provjeri FAQ sekciju ili piši direktno na hello@onestvari.net!