One stvari za ured

One stvari za ured je dvosatno predavanje o ženskoj seksualnosti namijenjeno za manje ili veće poslovne subjekte – agencije, kompanije, firme, poduzeća – koje svojim zaposlenicima i zaposlenicama žele otvoriti prostor za upoznavanje s nekim od ključnih aspekata ženske seksualnosti – vezano ili nevezano za neku specifičnu prigodu (npr. Međunarodni dan žena)!

Osnovno predavanje kreće od kratkog povijesnog pogleda na tretman ženskih tijela u javnom polju i stiže do važnosti klitorisa i njegove uloge u ženskom orgazmu i užitku, ali ukoliko želite da se predavanje fokusira na neku od drugih tema koje su važne za žensku seksualnost (npr. masturbacija, menstruacija, nevinost, seksualni i rodni užitku, feminizam) – svakako nam to naglasite.

Glavni cilj predavanja je raskrinkavanje mitova vezanih za ženska tijela (npr. onog o sukobu između klitoralnog i vaginalnog orgazma!) te osnaživanje sudionica i sudionika kroz stjecanje konkretnih znanja. (Na svako predavanje donosimo i neke igračke za praktični dio nastave;)

Predavanja održava Jasna Jasna Žmak – dramaturginja i edukantkinja u polju psihodramske terapije te autorica knjige “One stvari – eseji o ženskoj seksualnosti“.

Predavaja su namijenjena malim grupama žena i muškaraca koji su istinski i iskreno zainteresirani za ovu temu.

Kako bi se zadržala intimna atmosfera, preporuča se da na predavanju bude između deset i petnaest osoba. S obzirom da ćemo tijekom predavanja gledati neke video materijale, važno je da osigurate kompjuter s dovoljno velikim ekranom.

Nakon predavanja, naravno, otvaramo prostor za pitanja i diskusiju!

Za sva dodatna pitanja provjeri FAQ sekciju ili piši direktno na hello@onestvari.net!