Categories
programi

One stvari za ured

One stvari za ured je dvosatno predavanje o ženskoj seksualnosti namijenjeno za manje ili veće poslovne subjekte – agencije, kompanije, firme, poduzeća – koje svojim zaposlenicima i zaposlenicama žele otvoriti prostor za upoznavanje s nekim od ključnih aspekata ženske seksualnosti – vezano ili nevezano za neku specifičnu prigodu (npr. Međunarodni dan žena)!

Osnovno predavanje bavi se raskrinkavanjem nekoliko mitova vezanih za ženska tijela i seksualnost – od klitorisa i orgazma do nevinosti i modela seksualnog odnosa – kako bi svi prisutni stekli nova znanja bitna za osobnu osvještenost, osnaženost i razvoj. Nakon kratkog povijesnog pogleda na tretman ženskih tijela u javnom polju posvetit ćemo se svakom od mitova i njegovim reperkusijama na živote suvremenih žena.

Predavanja održava Jasna Jasna Žmak, apsolventica psihodramske terapije te autorica knjige One stvari – eseji o ženskoj seksualnosti.

Kako bi se zadržala intimna atmosfera, preporuča se da na predavanju bude maksimalno petnaest osoba. S obzirom da ćemo tijekom predavanja gledati video materijale, važno je da osigurate platno ili kompjuter/televizor s dovoljno velikim ekranom.

Cijena predavanja je 135 eura (1017.16 kuna).

Nakon predavanja, naravno, otvaramo prostor za pitanja i diskusiju!

Za sva dodatna pitanja provjerite FAQ sekciju ili pišite direktno na jasna@onestvari.net!


Neke od stvari koje ćete saznati tijekom predavanja:

  • kako je izgledala povijest klitorisa
  • koja je ispravna anatomija klitorisa uz pomoć 3d modela
  • koji sve faktori utječu na mogućnost doživljavanja orgazma
  • koja je istina o vaginalnom i klitoralnom orgazmu
  • što je sve Sigmund Freud skrivio po pitanju ženske seksualnosti
  • koja je razliku između spontane i reaktivne seksualne želje
  • kako izgledaju različiti modeli seksualnog ciklusa