Categories
radionice

Ja, ja i moja endometrioza

ponedjeljak 21.11.2022. 18h – 21h

Šesnaestica, Ozaljska 16, Zagreb

Endometrioza je kronična bolest od koje u suvremenom društvu, nažalost, pati vrlo velik broj osoba s maternicom kojima to stanje na mnoge načine značajno komplicira život. Osim na fizičko stanje organizma, endometrioza se često refelktira i na ono mentalno te na ono seksualno, a praćena je brojnim popratnim simptomima koji zahtjevaju različite terapije i medicinske intervencije.

Ova radionica nudi siguran prostor da, kroz korištenje psihodramskih metode, vlastitu endometriozu upoznate iz novog ugla i pokušate joj prići na neke nove načine koji će, možda, iznenaditi i nju i vas same.

U tri sata zajedničkog druženja dobit ćete priliku da s endometriozom porazgovarate “oči u oči”, da provjerite što vam ona ima za reći i da istražite perspektive vašeg zajedničkog odnosa, kakav god on trenutno bio.

“One stvari” je sex-positive i LGBTQ friendly prostor. Radionica se održava u prostoru koji nije prilagođen za pristup osobama s invaliditetom.

Ako želiš da ti obavijesti o novim radionicama i predavanjima stižu direktno na mejl, ovdje dodaj svoju adresu na mailing listu! Za sva dodatna pitanja provjeri FAQ sekciju ili piši direktno na jasna@onestvari.net!


Radionica se održava u društveno-kulturnom centru Šesnaestica na adresi Ozaljska 16 u Zagrebu.

Radionica je namijenjena za maksimalno 6 polaznica, a traje ukupno 3 sata.

Ovaj radionica namijenjena je ženama starijim od 22 godine, koje pate od endometrioze i spremne su podijeliti dio svoje intime, ali istovremeno znaju i sebi i drugima postaviti zdrave granice.

Cijena radionica je 150 kuna (19.91 eur) za zaposlene, a 100 kuna (13.27 eur) za nezaposlene, studentice i umirovljenice. Mjesto na radionici osigurano je nakon uplate na račun naveden u formularu.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK